"ORLOVI" OPET BEZ POBEDE: Rukometaši remizirali sa Slovenijom

S.R.

05. 11. 2023. u 16:42

BLIZU su "orlovi" bili trijumfa, ali je cepelin i gol u poslednjim sekundama Bombača presudio. Rukometaši Srbije igrali su nerešeno, iako su pobedu imali u svojim rukama, pošto je Radivojević u drugoj prijateljskoj utakmici protiv Slovenije u Kočevju doneo vođstvo deset sekundi pre kraja - 28:28. Pulenima Tonija Đerone ovo je bila poslednja priprema pred EP u Nemačkoj u januaru 2024. godine.

ОРЛОВИ ОПЕТ БЕЗ ПОБЕДЕ: Рукометаши ремизирали са Словенијом

Foto: Profimedia

Susret je odigran sa dosta oscilacija i preokreta. Slovenci su bolje otvorili meč, ali su se naši momci ubrzo vratili u život, pa su na odmor otišli sa dva gola prednost (12:10). Domaćin je u nastavku konstantno jurio prednost rivala, a u poslednju četvrtinu susreta ušlo se u neizvesnu završnicu. "Zmajčeki" su imali i dva gola viška, ali se u poslednjih pet minuta igralo gol za gol, pa je utakmica završena remijem.

U našim redovima najefikasniji su bili Radivojević i Nemanja Ilić sa po šest golova, Kukić (na slici) je dodao četiri, dok je Sloveniju sa četiri gola predvodio Makruc.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)