"ORLOVI" GLADNI IZAZOVA: Rukometaši se posle pola godine okupili u Staroj Pazovi, u subotu i nedelju prijateljski mečevi sa Slovenijom

S. K.

30. 10. 2023. u 13:28

POSLE pola godine rukometaši su se okupili u svojoj bazi, SC Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, i u EHF nedelji počeli pripreme za EP od 12. do 29. januara iduće godine u Nemačkoj. Izabranici Tonija Đerone vežbaće u Beogradu do petka, kada odlaze u Sloveniju, gde će 4. novembra u Černomelju i 5. u Kočevju odigrati prijateljske utakmice sa "zmajčekima".

ОРЛОВИ ГЛАДНИ ИЗАЗОВА: Рукометаши се после пола године окупили у Старој Пазови, у суботу и недељу пријатељски мечеви са Словенијом

Foto: Nebojsa Parausic

- Zdrav sam! To je i meni i svim igračima najbitnije. Radujemo se ovom okupljanju, gladni smo novih izazova. Poznavajući Tonijev sistem svaka utakmica služi za što bolju pripremu i ne smemo da izađemo na dvoboj Sloveniji bez takvog pristupa. Ove dve utakmice su fantastična stvar, u pravom trenutku da vidimo gde smo, da stručni štab oceni na kom smo nivou i na čemu treba da se radi do Nemačke - ističe za sajt RSS Predrag Vejin.

Vladimir Cupara je stigao iz Bukurešta, gde u novoj sezoni čuva gol Dinama. Ističe da se lepo uklopio, da mu se sviđa rumunska prestonica, ekipa i trener.

- Reprezentacija je imala dugu pauzu i mislim da će nam trebati nekoliko dana da se opet uklopimo, ali presrećan sam što je porodica ponovo na okupu. Kada se nosi dres Srbije svaka utakmica je prilika za dokazivanje i borbu za nešto više i tu nema mesta kalkulacijama. Pobeda je uvek i u svemu primarni cilj.

Sjajni golman ne želi da se opterećuje šampionatom Starog kontinenta:

- Daleko je prvenstvo, za sada ne razmišljamo o tome. Imamo dobru grupu, međutim kada god razmišljam o EP, imam specifičan osećaj. Sada u ovom trenutku, u ovom stanju možemo da budemo prvi u grupi, ali možemo da budemo i poslednji. Situacija je ujednačena, sve su to vrhunske ekipe, ali je i Srbija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)