DERBI PRIPAO CRVENO-BELIMA: Odbojkaši Crvene Zvezde u Kraljevu savladali domću Ribnicu

G. ĆIROVIĆ

28. 10. 2023. u 22:30

ODBOJKAŠI Crvene Zvezde pobedili su ove subote Ribnicu u Kraljevu sa 3:1 (25:12, 21:25, 27:25, 25:23) i tako uspešno prebrodili teško gostovanje u gradu na Ibru.

ДЕРБИ ПРИПАО ЦРВЕНО-БЕЛИМА: Одбојкаши Црвене Звезде у Краљеву савладали домћу Рибницу

G.Šljivić

U derbiju 4. kola nacionalnog šampionata – "BPŠ Superlige", crveno-beli su u popularnoj "kutiji šibica" na ibarskom keju posle velike borbe i kvalitetne odbojkaške predstave savladali kraljevačke "musketare."

Do važne pobede goste je predvodio Dušan Nikolić sa 17 poena, dok su po devet upisali Nikola Žugić i Andrej Popović. U redovima Ribnice najviše poena upisali su najiskusniji prvotimci Ivan Todorović 16 i Mladen Bojović 11.

G.Šljivić

 

U narednom, 5. kolu Ribnica će gostovati u Beogradu drugom večitom rivaliu Partizanu, dok Crvenu Zvezdu očekuje novi derbi protiv Vojvodine pred svojim navijačima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)