SMEJEM SE NA KOMENTARE: Selektor odbojkaša Francuske Andrea Đani odbacuju tvrdnje da je ovo bila najlošija sezona za trikolore

Novosti online

14. 10. 2023. u 20:50

ODBOJKAŠI Francuske i ove godine nisu se domogli medalje na velikim takmičenjima. I prirodno prvi na udaru je selektor, slavni Andrea Đani. Čuveni Italijan nije imun na "strelice", ali i kaže da svi u zemlji "galskih petlova" moraju da budu realni i da se malo vrate u prošlost.

СМЕЈЕМ СЕ НА КОМЕНТАРЕ: Селектор одбојкаша Француске Андреа Ђани одбацују тврдње да је ово била најлошија сезона за триколоре

Foto: Ilustracija

- Morate da pazite šta govorite. Između 2012. i 2023, plavi su osvojili samo dve medalje, zlato na Olimpijaskim igrama 2021. i zlato na EP 2015. Izostavljam tri uspeha u Svetskoj ligi i Ligi nacija. Pa kada pročitam da je ovo bila najgora sezona smejem se. Moramo biti realni i gledati u prošlost. Ovaj tim je osvojio samo dve medalje za 11 godina na najvećim turnirima. Mislim da moramo da pazimo šta govorimo i da nemamo kratko pamćenje - istakao je između ostalog za francuske medije Đani.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo