NEIZVESNO EP U VATERPOLU U NETANIJI: Zbog rata u Izraelu Evropska federacija vodenih sportova razmatra alternativu

Novosti online

11. 10. 2023. u 13:00

RAT u Izrealu doveo je u pitanje i da li će Netaniji, 30 km od Tel Aviva, moći da organizuje EP u vaterpolu od 3. do 16. januara iduće godine. Kako saznaje španska agencija EFE, a prenosi "Marka", u Evropskoj federaciji vodenih sportova (novo ime za LEN) danima imaju sastanke kako bi na vreme doneli pravovremenu odluku.

НЕИЗВЕСНО ЕП У ВАТЕРПОЛУ У НЕТАНИЈИ: Због рата у Израелу Европска федерација водених спортова разматра алтернативу

Foto arhiva VN

- Mora se odmah doneti odluka kako bi imali prostora za menevar. Jer posle EP par nedelja kasnije je SP u Dohi (Katar). U Netaniji će jedna selekcija izboriti mesto na Olimpijske igre. Velika je zabrinutost zbog situacije u Izraelu. Alternativa se mora ponuditi - rekao je izvor iz Evropske federacije agenciji EFE.

Sednica će biti održana i danas, a 17. oktobra biće održana sednica IK Svetske federacije.

Podsetimo, iz Evrope su plasman na Olimpijske igre u Parizu izborili svetski prvak Mađarska i vicešampion Grčka. Ostale selekcije za kartu za francusku vizu boriće se u Netaniji (jedno mesto) i Dohi (četiri mesta).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)