KANADA ŠOKIRALA KINU: Domaće odbojkašice u kvalifikacijama za Olimpijske igre neočekivano izgubile

S. K.

20. 09. 2023. u 17:06

SENZACIJA u Ningbou. Odbojkašice Kine su na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre u Parizu 2024. neočekivano izgubile od Kanade sa 3:2 (28:26, 15:25, 25:23, 22:25, 17:15). Tako posle četvrtog kola jedino Srbija ima maksimalan učinak, dok selekcije s kojim se sastaje od petka do nedelje, Dominikanska Republika, Holandija i Kina imaju po jedan poraz.

КАНАДА ШОКИРАЛА КИНУ: Домаће одбојкашице у квалификацијама за Олимпијске игре неочекивано изгубиле

FOTO: Tanjug

Kanađanke imaju skor 2-2 u pobedama i samo teoretske šanse da odu na završni turnir. Srpkinje mogu kolo pre kraja da izvade olimpijsku vizu ukoliko savladaju Dominikansku Republiku i Holandiju, tako da bi nedeljni susret sa Kinom za njih ne bi imao takmičarski značaj. Kineskinje u petak igraju sa Holandijom, a u subotu sa Dominikanskom Republikom. Holanđanke i Dominikanke igraju u nedelju.

Može da se desi da u Pariz ode i selekcija sa dva poraza, a Kanađanke do kraja igraju sa Ukrajinom, Meksikom i Češkom. Mnogo je kombinacija i mnogo će biti jasnije posle petog kola.

Tabela: Srbija 4 pobede (12 bodova), Kina 3 (10), Holandija 3 (10), Dominikanska Republika 3 (9), Kanada 2 (5)...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu