''ZNAMO DA TO MOŽEMO!'' Tijana Bošković čvrsto veruje u plasman na Olimpijske igre

Novosti online

12. 09. 2023. u 15:40

Odbojkašice Srbije igraće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Parizu naredne godine. Turnir će biti na programu od 16. do 24. septembra.

ЗНАМО ДА ТО МОЖЕМО! Тијана Бошковић чврсто верује у пласман на Олимпијске игре

FOTO: N. Skenderija

Izabranice selektora Đovanija Gvidetija će iz Šenžena preći u grad Ningbo u kojem će se kvalifikacioni turnir odigrati sa još sedam selekcija: Kinom, Dominikanskom Republikom, Holandijom, Kanadom, Češkom, Meksikom i Ukrajinom.

Naša najbolja odbojkašica Tijana Bošković istakla je da veruje u plasman na Olimpijske igre.

- Nije lak turnir, za manje od deset dana odigraćemo sedam utakmica. Poslednje tri će biti teže sa najvećim rivalima. Nadamo se da ćemo prva četiri susreta iskoristiti da se spremimo za pomenute duele. Nadam se da ćemo na ovom turniru obezbediti mesto u avionu za Pariz. Znamo da to možemo! Čvrsto verujemo da ćemo uspeti da se kvalifikujemo. To bi nam mnogo značilo za sledeću godinu, jer ako to ne uradimo sada u 2023. bilo bi teže u Ligi nacija u odnosu na rang-listu FIVB - rekla je odbojkašica turskog Ezačibašija.

BONUS VIDEO: POKAZALI SMO DA IMAMO DUŠU! Stefan Jović na dočeku košarkaša Srbije na aerodromu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)