Lozničanin na čelu Skupštine zajednica klubova Super B rukometne lige

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

15. 08. 2023. u 16:10

Lozničanin, Milan Nedeljković, profesor, direktor Srednje ekonomske škole, višegodidišnji čovek broj jedan za sport u Vukovom kraju, iza koga je blistava igračka, trenerska i pedagoška karijera u rukometu, novi je predsednik Skupštine zajednice klubova Super B rukometne lige.

Лозничанин на челу Скупштине заједница клубова Супер Б рукометне лиге

foto v mitrić

 Ovo je, uz sve ono što grad ulaže u sport, a ulaganja su mešđu najvećima, ne samo u Srbiji, po rečima gradonačelnika Vidoja Petrovića, "još jedno priznanje  prepoznatoj sportskoj Loznici i veliki iskorak  u razvouj rukometnog miljeau Srbiji".

Delegati su ocenili da je "Nedeljković, po svim kriterijuma, zaslužio  to poverenje, sigurni da ima i volje, i želje, i znanja, i talenta i obrazovanja, da to poverenje opravda"

- Obradovan sam, počastvovan, ali i zadužen da radim najbolje mogzće za  srpski rukomet, što je, koji je i moja velika ljubav i život -kaže Milan Nedeljković. Izbor na najvišu funkciju Lige  obavezuje, a, kao odgovoran čovek, i ne znam drugačije, osim maksimalno posvećeno, vredno, savesno i pošteno da radim svaki posao koji mi je poveren.

Nedeljković  valjano vodi  MRK Loznica, kluba koji je, kao taze  superligaš, ostvarila velike sportske ali i sva druga priznanja, o onome kako se domaćinski ponaša kada dođu gostujeće ekipe i njihova.                    

- Ovaj izbor nije samo priznanje meni lično, već i našem klubu i gradu sporta Loznici. Grad koji već godinama podržava rukomet, ne samo lokalno već i na republičkom nivou -priča Nedeljković, koji je, kao čovek na novoj, visokoj funkciji, najavio novi i energiju i perspektivu.

- Daću od sebe sve što mogu za veći progres srpskog rukometa, što znam i žarko želim.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)