EKIPA IZ SNOVA! Srpski rukometaši u četvrtfinalu Svetskog prvenstva za igrače do 21 godine, sledi meč sa neverovatnim rivalom

Novosti online

26. 06. 2023. u 21:24

Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Atini domaću selekciju, Grčku, rezultatom 34:23 (15:12) i tako se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva za igrače do 21 godine.

ЕКИПА ИЗ СНОВА! Српски рукометаши у четвртфиналу Светског првенства за играче до 21 године, следи меч са невероватним ривалом

FOTO: Rukometni savez Srbije

Srbija je malo slabije otvorila meč, Grci su vodili do sredine prvog poluvremena, ali su onda izabranici Đorđa Teodorovića zaigrali mnogo bolje i već do poluvremena napravili preokret. 


U drugom delu jedino pitanje je bilo sa koliko će golova razlike fantastični "orlići" pobediti domaćina šampionata.


Mateja Dodić je sa osam golova bio najefikasniji u nacionalnoj selekciji Srbije, dok su po pet dali Miloš Kos i Boško Stanisavljević. 


Juniori Srbije će u četvrtak, 29. juna, u četvrtfinalu igrati protiv senzacionalnih Farskih Ostrva, koja ne znaju za poraz: preslišali su i moćnu Španiju (34:31), i Portugal (27:19) i Brazil (33:27), a prethodno dobili i Angolu (34:21) i Japance (39:24).

Podsetimo, "orlići" su u prvoj fazi šampionata savladali Čile (41:13) i Maroko (38:20), te doživeli poraz od Islanda (29:32), a u drugoj fazi su pobedili Egipat (33:26) i danas Grke, te su zauzeli drugo mesto u grupi, iza Islanđana.

Bonus video: Nikola Jokić doživeo ovacije kada je pravo s NBA finala došao u Sombor na hipodrom

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)