VELIKO POJAČANJE: Novi spisak odbojkašica Srbije značajno se razlikuje od dosadašnjih

Novosti online

23. 06. 2023. u 20:50

ODBOJKAŠICE Srbije spremaju se za poslednji vikend Lige nacija koji će se održati u Suvonu. Ono što raduje je to da će naš nacionalni tim u najjačem sastavu otići put Južne Koreje.

ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ: Нови списак одбојкашица Србије значајно се разликује од досадашњих

FOTO: FIVB

Naime, Srbija je trenutno na učinku 3-5 i pokušaće da izbori plasman na fajnal-ejt, pošto posle osam utakmica zauzima deveto mesto.

Naša reprezentacija će biti jača za Tijanu Bošković koja će prvi put ove godine nositi dres sa državnim grbom i nema sumnje da je to veliko pojačanje za Đovanija Gvidetija.

Pored nje tu će biti i Maja Ognjenović, a posle izostanka sa drugog vikenda u nacionlanu selekciju se vraćaju Bojana Drča i Mina Popović.

Na spisku italijanskog stručnjaka se nalaze:

Dizači: Maja Ognjenović i Bojana Drča, korektori Tijana Bošković i Ana Bjelica, primači servisa Bianka Buša, Sara Lozo, Bojana Milenković, Katarina Lazović i Aleksandra Uzelac, srednji blokeri Jovana Stevanović, Mina Popović i Maja Aleksić, libera Teodora Pušić i Aleksandra Jegdić.

Podsetimo, Srbija će na poslednjem turniru igrati sa Kinom, Nemačkom, Dominikanskom Republikom i Bugarskom.

BONUS VIDEO: Himna Srbije na Evropskom prvenstvu za košarkašice

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!