ANDREJ TRNAVAC SE OPROSTIO OD PARTIZANA: Sjajni rukometni golman se emotivnom porukom zahvalio crno-belima

Novosti online

19. 06. 2023. u 22:51

ANDREJ Trnavac je posle deset godina napustio Partizan. Kako pišu mediji pojačao je šampiona, Vojvodinu. Ipak, sjajni golman nije zaboravio na sve lepe trenutke u crno-belom taboru, pa se emotivnom porukom oprostio od matičnog kluba. Iz rukometnog kluba su mu na svom sajtu poručili da će Banjica uvek biti njegova kuća.

АНДРЕЈ ТРНАВАЦ СЕ ОПРОСТИО ОД ПАРТИЗАНА: Сјајни рукометни голман се емотивном поруком захвалио црно-белима

rk partizan

- Sećam se prvih treninga i dolaska u mlađe kategorije kod trenera Andreje Vukojevića, kao i prvih uspeha sa Partizanom, kada smo osvajali razne turnire i prvenstva Srbije.Kao debi u seniorskom timu pamtim derbi protiv Crvene zvezde, kada je kolega Mihailo Ilić doživeo povredu, a ja stao na gol pred skoro punom Banjicom.

Išao sam korak po korak - od mlađih kategorija, preko drugog tima, pa sve do prvog tima, igranja SEHA lige i EHF Evrokupa. Bilo je lepo biti deo crno-belog tabora tokom svih ovih godina, a poslednja sezona bila je odlična, kako za mene, tako i za moje saigrače i ceo tim. Ostaje žal što nismo uspeli da podignemo trofej namenjen prvaku države, ali odlazim sa mnogo lepih uspomena... Saigračima želim da nastave u istom ritmu i da sa istom željom ulaze u svaku utakmicu. Navijačima mogu samo da kažem da su najbolji i nadam se da će bodriti ove momke i ubuduće, jer su to stvarno zaslužili. Zahvaljujem se celoj ekipi, stručnom štabu, upravi kluba, a posebno treneru Dariju Krželju, koji nas je gledao kao svoje sinove. Želim mu brz oporavak, a Partizanu mnogo uspeha u godinama koje dolaze - napisao je između ostalog Trnavac.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?