SVETSKO PRVENSTVO VELIKI IZAZOV: Mladi rukometaši se u Šapcu pripremaju za šampionat u Nemačkoj i Grčkoj

Novosti online

23. 05. 2023. u 15:36

MLADE rukometaše očekuje veliki izazov na SP do 21 godine od 20. juna do 2. jula u Nemačkoj i Grčkoj.

СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВЕЛИКИ ИЗАЗОВ: Млади рукометаши се у Шапцу припремају за шампионат у Немачкој и Грчкој

FOTO: RSS

"Orlovi", koji su lane osvojili evropsku bronzu, imaju velike ambicije i sve će učiniti da se što bolje pripreme za planetarni skup. Pripreme počinju 26. maja u Šapcu, a selektor Đorđe Teodorović se nada da će moći da povede najjači tim sa Stefanom Dodićem, Milošem Kosom...

- Sa puno entuzijazma i velikom motivacijom muška juniorska reprezentacija se okuplja kako bismo sproveli završne pripreme za Svetsko prvenstvo. Baza će nam biti u Šapcu i nadam se da će ceo tim udahnuti i pobednički mentalitet koji je decenijama vladao u ovom rukometnom gradu. Povrede Miloša Kosa i Stefana Dodića izgledaju tako da ih je moguće sanirati i da će ova dva izuzetno talentovana momka moći Srbiju da predstavljaju u punom naponu krajem juna i početkom jula. Nadamo se da će nam se igrači koji su uključeni u završne utakmice u nacionalnim i internacionalnim takmičenjima (Luka Rogan i Nikola Zečević) priključiti u dobrom stanju i sa velikom motivacijom. Reprezentaciju sada želimo da pripremimo za sve napore koje sa sobom nosi takmičenje na najvišem nivou. Konačno uigravanje formacija i odabir momaka koji su u ovom trenutku najspremniji i gladni uspeha, biće primarni zadaci - kaže za sajt RSS Đorđe Teodorović.

O mogućnosti naših nada Teodorović ističe:

- Silno želimo da našu državu i naš narod na velikoj smotri prikažemo u najlepšem svetlu, kako kroz kvalitetnu prezentaciju našeg stila igre, tako i ponašanjem koje će svima biti putokaz za dalji rad. Nemam nikakvu sumnju da je ova grupa momaka spremna da iznese takav zadatak, a iz sveg srca se nadam da ćemo konačnim plasmanom obradovati celu naciju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)