U „SLANOJ BARI“ MEČ ZA PAMĆENJE: Rukometni klub Vojvodina igra evropsku utakmicu - za istoriju

Novosti online

20. 04. 2023. u 13:32

RUKOVODSTVO rukometnog kluba Vojvodina, čiji profesionalni pogon u subotu, 22. aprila u 20 časova, u dvorani „Slana bara“ u Novom Sadu dočekuje RK Alingsos iz Švedske, u revanšu polufinala Kupa EHF, obratio se saopštenjem navijačima i ljubiteljima rukometa.

У „СЛАНОЈ БАРИ“ МЕЧ ЗА ПАМЋЕЊЕ: Рукометни клуб Војводина игра европску утакмицу - за историју

RKV

- Pred nama je istorijska utakmica gde se odlučuje o plasmanu u finale Kupa Evrope. RK Vojvodina je izabrala da meč protiv Alingsosa igra u svojoj hali gde i trenira, a koja je prava rukometna hala, od akustičnosti do postavke tribina. Međutim, nismo mogli ni slutiti da su zahtevi za dolazak na utakmicu trostruko veći nego što je kapacitet dvorane- kaže se u saopštenju.

U RK Vojvodina takođe ističu da su besplatne karte podeljene u rekordnom roku, od samo 48 časova, tri dana pred utakmicu.

- Karata više nema, a trebovanja i dalje pristižu na koje nažalost ne možemo pozitivno odgovoriti. Ovo je velika poruka rukometne Srbije da smo i dalje rukometna nacija kao iz slavnih osamdesetih godina prošlog veka, a videli smo to i na primeru kada reprezentacija igra u Novom Sadu. Zato želimo da sve protekne u najboljem redu jer će TV prenos biti na Arena sport kanalu, a pratiće i inostrani mediji zbog čega imamo priliku da pošaljemo najlepšu poruku iz našeg Novog Sada, iz naše Srbije.

U Vojvodini apeluju na ljubitelje rukometa da dođu u „Slanu baru“ najmanje pola sata ranije.

- Isključivo samo uz ulaznicu je moguć ulazak u halu, a ko ne bude imao kartu neće moći da prisustvuje. Gledaoci koji su rezervisali ulaznice preko društvenih mreža, moći će da ih preuzmu najkasnije pola sata pred utakmicu, ukoliko su na spisku rezervacija. Posebno napominjemo da RK Vojvodina nastavlja da neguje prisustvo dece na utakmicama i u saradnji sa Gradskim rukometnim savezom Novog Sada obezbeđen je poseban sektor za decu sa nastavnicima i zato molimo da ostatak publike pronađe svoje mesto u drugom delu hale.

Navijajmo fer i sportski, biće priređena i svojevrsna koreografija, pokažimo da se najbolji rukomet igra u Novom Sadu, a da je Srbija zemlja rukometa. Do pobede!- poručuju u rukometnom klubu Vojvodina.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije