MEĐUNARODNI olimpijski komitet, ali i sve krovne sportske organizacije zabranile su nastupe Rusiji. Od tog trenutka oglasio se dobar broj sportista iz ove zemlje, mnogi su iz straha za budućnost ostali nemi, ali teško da je iko osuo paljbu po zapadnim režimima na način na koji je to učinila verovatno nova mezimica predsednika Rusije Vladimira Putina.

Komentari (11)

BRAVO DEVOJKO

31.03.2023. 11:01

...DA DA, NEKA SE ONI NOSE U PM, i oni i njihove ucene. Ukro-nacisti su dobro dosli na sva takmicenja, poneki i ginu na ratistima, za ciljeve nacistickog pokreta kojem se pridruzio zapad.

Draga

31.03.2023. 12:00

Tako treba sa poludelom EU i ostalim, na čelu sa SAD. Sramno je šta se radi Rusima. Nemci toliko zla naneli u 20.veku i sve im zaboravljeno. Znalo se da će do ovoga doći, kad oni na proslavama pobede nad fašizmom sede u prvim redovima, a pobednici (Rusi, pa i mi) u pozadini. Sramota.

Mile

31.03.2023. 12:42

Svi gasterbajteri nazad za Srbiju i tako tamo nema zivota samo se radi nema druzenja nema nista samo moze covek da otupi tamo,jedini izlazak Im je Lidl I Kaufland. Da su bar malo pametni oni koji su zaradili malo da se vrate u Srbiju I da uzivaju.

zyv

31.03.2023. 13:06

Svaka cast devojko! Na zalost, mi smo najblizi koji vas potpuno razumeju . Ove hijene iz toboznjeg demokratskog sveta ne prezaju ni od cega . Opljackali su i uvalili se u Ameriku , Afriku i porobili ,Aziju nema ko od njih nije bio i krao tamo. I sad kad nema vise nigde ajd' na Rusiju tamo ima svega...

marko

31.03.2023. 13:52

Bravo za stav za misljenje i za svaku izgovorenu rec.Ti si to sto jesi ne moze ti niko to oduzeti.A ti koji traze da mislis drugacije da se osecas drugacije ako oni tako mogu neka se tako i ponasaju.Normalni ljudi kao ti misle drugacije.U tome je razlika.Mi imamo dusu za razliku od njih koji ne shvataju da se to ne moze zabraniti nikakvim zabranama dekretima.Nek se se takmice njihovi istomisljenici a mi cemo zadrzati nasu dusu i nas ponos.