ODEMARTU VELIKI KRISTALNI GLOBUS: Švajcarac odbranio prošlogodišnji tron

S. O.

15. 03. 2023. u 14:15

AUSTRIJANAC Vincent Krihmajr pobenik je poslednje trke u spustu u okviru Svetskog kupa, koji je održann u Soldeu u Andori, ali veliki Kristalni globus pripao je Švacjcarcu Marku Odemartu, kojem je danas i 15. mesto bilo dovoljno da odbrani prošlogodišnji tron.

ОДЕМАРТУ ВЕЛИКИ КРИСТАЛНИ ГЛОБУС: Швајцарац одбранио прошлогодишњи трон

Foto AP

Krihmajr je stazu preveѕao ѕa 1.26,59 minuta, što mu je bila četvrta pobeda u sezoni, pa sada ima 16 trijumfa u Svetskom kupu, od kojih devet u spustu.

Nemac Romed Baumen je na drugom mestu kasnio 0,09, dok je treći kroѕ cilj prošao nemački skijaš Andreas Zander, sa 0,13 sekundi zaostatka za pobednikom.

Osvajač malog kristalnog globusa u spustu, Norvežanin Aleksander Omot Kilde zauzeo je šesto mesto sa 0,30 sekundi zaostatka, a ove sezone ostvario je čak šest pobeda u spustu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati