TERZIĆ IZAZIVA SANTARELIJA: U četvrtak u četvrtfinalu Lige šampiona sastaju se odbojkašice Fenerbahčea i Koneljana

Novosti online

15. 03. 2023. u 12:10

SUDAR dva nekadašnje selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Legendarni Zoran Terzić sa svojim Fenerbahčeom u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona u četvrtak (17.00) u Istanbulu izazvaće Danijelea Santarelija, koji predvodi svetske prvakinje, igračice Koneljana. Revanš je 23. marta.

ТЕРЗИЋ ИЗАЗИВА САНТАРЕЛИЈА: У четвртак у четвртфиналу Лиге шампиона састају се одбојкашице Фенербахчеа и Конељана

Zoran Terzić Foto M. Vukadinović

U sredu Vakifbank, novog selektora Srbije Đovanija Gvidetija, od 17.30 časova dočekuje Vero Volej Milano Jovane Stevanović. Ovaj duel je zanimljiv jer se zvezda prvaka Evrope Paola Egonu na leto vraća u Italiju i to baš u Milano. Revanš je 21. marta

U utorak su odigrane dve četvrtfinalne utakmice. Ezačibaši je predvođen Tijanom Bošković (27 poena) i Majom Ognjenović (1) u gostima nadigrao Žešuv (Jelena Blagojević 10) sa 3:1. Revanš je 23. marta. Italijaska Novara je u Štutgartu slavila protiv istoimene nemačke ekipe - 3:1. Revanš je 22. marta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!