RADNIČKI MOŽE DALEKO: Najbolji odbojkaš februara Aleksandar Blagojević veruje da Kragujevčani mogu do završnice plej-ofa

Novosti online

15. 03. 2023. u 09:30

NAGRADA prija, ali i obavezuje. Kapiten odbojkaša Radničkog Aleksandar Blagojević ponosan je što je proglašen za najboljeg igrača februara u BPŠ Superligi, ali ističe da je najvažnije da igraju sve bolje i da mogu do same završnice plej-ofa.

РАДНИЧКИ МОЖЕ ДАЛЕКО: Најбољи одбојкаш фебруара Александар Благојевић верује да Крагујевчани могу до завршнице плеј-офа

Foto arhiva VN

- Priznanje je dodatna motivacija, ali i obaveza da nastavim sa dobrim igrama u nastavku prvenstva. Odbojka je kolektivan sport i zato smatram da ne bi bilo nezasluženo da je neko od mojih saigrača dobio laskavu nagradu. Uspon forme omogućio nam je proboj u sam vrh prvenstvene tabela. Ostalo je još dva kola do kraja ligaškog dela i nadamo se da ćemo obezditi što bolju poziciju pred start plej-ofa. Ukoliko zadržimo trenutni nivo energije i igara, verujem da možemo do same završnice plej-ofa - ističe za sajt Radničkog Aleksandar Blagojević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!