TRAGEDIJA: Čuveni ski skakač pronađen mrtav! Beživotno telo vlasnika trećeg najvećeg skoka u istoriji pronađeno u Maleziji

Novosti online

10. 03. 2023. u 22:50

TRAGIČNA vest u svetu sporta. Bivši češki ski skakač i jedan od najpoznatijih čeških sportista u zimskim sportovima Anotnin Hajek pronađen je mrtav u Maleziji.

ТРАГЕДИЈА: Чувени ски скакач пронађен мртав! Беживотно тело власника трећег највећег скока у историји пронађено у Малезији

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Hajek je imao 36 godina, a vest o njegovoj smrti potvrdio je i skijaški savez njegove zemlje.

Mnoge kolege i sportisti opraštaju se od Hajeka, a među prvima je to uradio bivši takmičar iz Slovenije sjajni letač Jernej Damjan.

Antonin Hajek nestao je 2. oktobra prošle godine. Poslednji put je viđen u Maleziji, a nažalost tu je i pronađeno njegovo telo.

O ostalim pojedinostima i razlozima smrti znaće se više nakon obdukcije koja će biti urađena u narednim danima.

KO JE ANTONIN HAJEK?

Hajek je zbog povreda karijeru okončao 2015. godine. Nakon toga se posvetio porodičnom životu, oženio se dugodišnjom devojkom Veronikom, ali poslednje dve godine imao je dosta problema zbog kojih je i nestao iz javnosti.

Ostaće upamećen kao čovek koji je 2010. godine imao treći najduži let u istoriji ski letova. Na Planici je tada leteo čak 236 metara.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)