SUD SUSPENDOVAO ENGAPETA NA SEDAM DANA: Francuski odbojkaš kažnjen zbog uvreda na račun Dragana Travice

Novosti online

28. 02. 2023. u 12:08

ITALIJANSKI Savezni sud suspendovao je odbojkaša Ervina Engapeta na sedam dana. Zvezda Modene neće ove nedelje moći da igra za svoj klub, jer je kažnjen zbog uvreda upućenih preko Instagrama nekadašnjem kapitenu Italije Draganu Travici, piše italijanski portal "volleynews.it".

СУД СУСПЕНДОВАО ЕНГАПЕТА НА СЕДАМ ДАНА: Француски одбојкаш кажњен због увреда на рачун Драгана Травице

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Naime, prošle godine posle burnog polufinalnog meča plej-ofa između Peruđe i Modene, Brazilac Leal je optužio sina bivšeg selektora Srbije za rasizam. I francuski reprezentativac je preko Instagrama vređao Travicu zbog rasizam. Travica ih je zbog uvrede tužio i Sudu, na kojem je dokazao da nije nikoga vređao na rasnoj osnovi.

Engapetu je pretila i tromesečna suspenzija zbog vređanja Travice, ali posle brisanje objave na Instagramu, priznanjem da je napravio "instinktivni gest" i da nije želeo da uvredi Dragana sudija se odlučio za kaznu od nedelju dana.

Ni Modena, ni Engapet nisu komentarisali odluku Suda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna