DOBRA FORMA „MUSKETARA“: Tri uzastopna trijumfa odbojkaša Ribnice iz Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

23. 02. 2023. u 11:20

Posle zdravstvenih problema igračkog kadra početkom ove godine, odbojkaši kraljevačke Ribnice ostvarili su tri uzastopne prvenstvene pobede i tako učvrstili svoju poziciju u vrhu tabele.

ДОБРА ФОРМА „МУСКЕТАРА“: Три узастопна тријумфа одбојкаша Рибнице из Краљева

OSS

Dobru formu popularni „musketari“ potvrdili su i u zaostalom meču 13. kola „BPŠ Superlige“ protiv uvek neugodnog Mladog Radnika. Kraljevčani su u novoj hali sportova pred svojim navijačima zabeležili maksimalan trijumf rezultatom 3:0 (25:20, 25:18, 25:22) revanširajući se Požarevaljnima za poraz iz prvog dela sezone.

I u ovom meču najviše poena Ribnici doneli su najiskusniji prvotimci - Bojović 15 i Todorović 11, koliko je zabeležio i Stefanović, dok je kod gostiju Bjelica poentirao 13, a Čubrilo 10 puta.

Priliku da nastave pobednički niz igrači superligaša iz grada na Ibru imaće već u subotu, kada im u okviru 18. kola u goste stiže ekipa Novog Sada.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)