RAT u Ukrajini, odnosno "Specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, ponovo je za jednu od "sporednih" stvari iznedrio i sportski potez o kome se priča širom sveta. Najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" i njihovo moguće ukidanje - donele su sa sobom i reakciju Velike Britanije koja se Ukrajincima neće nimalo svideti.

Sax

06.02.2023. 01:22

Naravno....a ko je Ukrajina da odlučuje u ime svih....bogom dana država jel....zelenski je glumac glup kao kurac a sigurno je uzeo velike pare da uništi Ukrajinu....kao što nikada ranije nisu postojali tako će i sada Rusi da ih obrišu....

Walter Praviček

06.02.2023. 10:05

PITANJE:GDE PO BOGU TRENIRAJU ZA LJETNE IGRE U PARIZU?JESU TO "IZBEGLICE"SA VELIKIM NOVIJIM MODELIMA KOLA,PRATNJOM,LEKARIMA I LJUBAVNICAMA PO ČITAVOJ EU NA RAČUN POREZNIH PLATIŠA I PENZIONERA ,ILI TO TRENIRAJU U UKRAJINI?DA NE TREBAJU I NEŠTO DROGE?ZELENSKI BI DOŠAO DA SE VESELI,AKO NEKO IZ UKRAJINE DOBIJE KOLAJNO?BUDIMO SKROMNI,TE KAŽIMO:RUSKI SPORTAŠI SE VELEMAJSTORI ZA UKRAJINCE!!

Rade

06.02.2023. 14:53

Уопште није јасно зашто се ови Украјинци боре. Не само што ће изгубити и рат и територију већ ће бити у енормним дуговима. Одговор можда може бити то што се жена и ћерке некада проруски оријентисаног Зеленског налазе у Лондону. Ускоро ће и он да им се придружи ако већ и не живи тамо. Ово са олимпијадом је вероватно због новца. Руси стварно постају богати и моћни па им се МОК сада улагује.