RADNIČKI I PARTIZAN IGRAJU ZA MILICU: Derbi ARKUS lige ima i humanitarni karakter, jer se skuplja novac za mladu rukometašicu

Novosti online

04. 02. 2023. u 14:26

RUKOMETAŠI Radničkog veruju da će u ponedeljak (19.00) u jednom derbija 14. kola ARKUS lige savladati Partizan. Kragujevčani žele da ostanu nepobedivi u SC "Jezero", a i da se revanširaju Beograđanima za poraz u prvom delu sezone - 31:32.

РАДНИЧКИ И ПАРТИЗАН ИГРАЈУ ЗА МИЛИЦУ: Дерби АРКУС лиге има и хуманитарни карактер, јер се скупља новац за младу рукометашицу

foto: rk radnički

Utakmica će imati i humantirani karakter. Bivša rukometašica mlađih kategorija Radničkog Milica Lisica (2005) obolela je od venske malformacije vrata i biće joj potrebna značajna sredstva za nastavak lečenja u Nemačkoj. Od ove utakmice Radnički će na svakoj utakmici prikupljai sredstva za Milicu, a ulaznica će biti SMS poruka 1431 na 3030.

O duelu sa Partizanom trener Radničkog Žikica Milosavljević kaže:

- Ono što je za nas najvažnije je da pokušamo da izborimo povoljan rezultat, kako bi ostvarili jedan od prioriteta da sačuvamo oreol nepobedivosti hali Jezero, ali i da se eventualnim trijumfom približimo plej-ofu. Ekipa Partizana je izuzetno kvalitetna, videli smo kako su odigrali meč SEHA Lige sa Vardarom, imaju sjajne pojedince, nekolicinu mladih reprezentativaca koji igraju brzo, kvalitetno i poletno, međutim mi ćemo se pripremiti na adekvatan način. Moj tim ima svoje kvalitete i siguran sam da će to biti derbi u punom značaju te reči. Pozvao bih naše navijače da dođu i da nas podrže.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024