OSTAVILI SMO SRCE U BAZENU: Vaterpolisti Crvene zvezde presrećni zbog osvojenog Kupa Srbije

S. K.

30. 01. 2023. u 17:13

MALO ko je očekivao da će vaterpolisti Crvene zvezde četvrti put u istoriji da osvoje Kup Srbije. Crveno-beli su u burnom finalu savladali moćni Novi Beograd sa 11:10. Meč je bio spektakularan, prvak Srbije je u drugoj četvrtini serijom 5:0 stigao do 7:3, ali su puleni Aleksandra Filipovića uzvartili svojom serijom 6:0 za 9:7. Favorit je izjednačio na 9:9, ali su zvezdaši golom Basare tri minuta pre kraja došli do velike pobede i pehara.

ОСТАВИЛИ СМО СРЦЕ У БАЗЕНУ: Ватерполисти Црвене звезде пресрећни због освојеног Купа Србије

Foto: Arhiva V.N.

- Utakmicu je obeležio jak ritam sa puno preokreta. I jedna i druga ekipa ostavile su srce u bazenu. Za nijansu je presudila naša agresivnost i ova bratska ljubav koju delimo već godinama. Možda je to presudilo da budemo bolji za jedan gol. Puno hvala momcima i nadam se da ćemo ovako nastaviti dalje - kaže jedan od Zvezdinih junaka golman Vladimir Mišović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja