SRBIJI POTREBNO ČUDO: "Orlovi" samo na ovaj način mogu do kvalifikacija za Olimpijske igre u rukometu

Novosti online

22. 01. 2023. u 18:17

RUKOMETAŠI Srbije odigraće još jednu utakmicu na Svetskom prvenstvu protiv Holandije. Četvrtfinale nije dostižno, a kako stvari stoje "orlovi" će teško i do kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu.

СРБИЈИ ПОТРЕБНО ЧУДО: Орлови само на овај начин могу до квалификација за Олимпијске игре у рукомету

FOTO: Tanjug

Hrvatska i Slovenija su blizu pozicija devet i deset koje vode u kvalifikacije na najveću sportsku smotru. Nadali su se naši rukometaši da bi Crna Gora mogla da iznenadi "zmajčeke", no to se nije desilo.

Selektor Lavova Zoran Roganović poslao je desetkovan tim na megdan Sloveniji zbog toga što Crnogorci nisu imali nikakvih šansi za prolaz dalje. Protivnik je to iskoristio i pobedio sa 31:23.

Tim Uroša Zormana sa ima gol-razliku +25 i to znači da Srbija mora sutra da pobedi Holandiju sa najmanje 14 razlike, što je malo verovatno.

Druga šansa je da Bahrein pobedi Hrvatsku. Taj scenario je takođe gotovo nemoguć, pa će "orlovi" u slučaju trijumfa nad Holandijom biti na 11. mestu, prvom ispod crte za kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Podsetimo, naša selekcija sutra od 18 sati igra protiv Holandije.

 

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom teniskom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!