REMI VATERPOLISTA PARTIZANA I ŠAPCA: Crno-beli ispustili pobedu

S. K.

21. 01. 2023. u 21:46

Miroljubivo u srpskom derbiju na turniru Regionalne lige u Šapcu. Vaterpolisti Partizana su u poslednjoj četvrtini dopustili domaćinu da izvuče bod - 12:12 (4:3, 3:2, 4:4, 1:3).

РЕМИ ВАТЕРПОЛИСТА ПАРТИЗАНА И ШАПЦА: Црно-бели испустили победу

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su odlučnije ušli u meč, od starta su diktirali ritam, već u prvoj četvrtini vodili su sa 4:1.

Šapčani se nisu predavali, uspeli su da uhvate priključak (3:4), ali ne i da ugroze prednost Beograđana. Predvođeni raspoloženim Smiljevićem (5 golova), tim sa Banjice je dominirao sve do sredine treće četvrtine kada je poveo sa 11:8.

Uporni domaćin je golovima Kopceva, Maraša i Toholja početkom poslednjih osam minuta uspeo da izjednači na 11:11. Partizan je preko Gladovića opet poveo, ali je Tubić minut i 20 sekundi pre kraja postavio konačan rezultat. 

U beogradskom derbiju Novi Beograd je torpedovao Crvenu zvezdu sa 18:8 (6:1, 4:2, 5:2, 3:3), dok je Radnički bez bolesnih Dobožanova, Todorovskog, Vica i Radulovića morao da se zadovolji bodom protiv za- grebačke Mladosti -13:13 (5:3, 4:4, 1:3, 3:3). 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)