DINAMO IZBORIO OSMINUFINALA EVROKUPA: Pančevci i u revanšu treće runde u Istanbulu nadigrali Bešitkaš sa 31:27

S. K.

10. 12. 2022. u 16:48

SILNI Pančevci u Istanbulu. Rukometaši Dinama plasirali su se u osminufinala Evrokupa, pošto su juče u revanšu treće runde nadigrali domaći Bešitkaš sa 31:27 (18:11). Naš klub je u prvom meču kod kuće slavio sa 30:28.

ДИНАМО ИЗБОРИО ОСМИНУФИНАЛА ЕВРОКУПА: Панчевци и у реваншу треће рунде у Истанбулу надиграли Бешиткаш са 31:27

FOTO: Grad Zrenjanin

Dinamovci su sve vreme diktirali ritam, najveću prednost imali su u nastavku kada su poveli sa 21:13. Kod 28:21 su se malo opustili i omogućili domaćinu da ublaži poraz.

Najefikasniji kod Pančevaca bili su Stefan Sunajko sa 9, Marko Perović sa 6, Danilo Radović sa 5 i Milan Golubović sa 4 gola. Kod Bešitkaša najubojitiji je Nikola Arsenić sa sedam golova.

U istom takmičenju rukometaši Partizana sutra (18.00) na Banjici dočekuju Gorenje. Tim iz Velenja je u prvom meču stekao veliku prednost - 28:20.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)