RADNIČKI RUŠI MLADI RADNIK: Kragujevački odbojkaši nadaju se pobedi u Požarevcu

Novosti online

09. 12. 2022. u 12:56

ODBOJKAŠI Radničkog su iz kola u kolo sve bolji. Puleni Alekse Brđovića dišu za vratom vodećoj Vojvodini i zbog toga žele da sutra (19.00) u Požarevcu, u jednom od derbija Superlige, savladaju domaći Mladi radnik.

РАДНИЧКИ РУШИ МЛАДИ РАДНИК: Крагујевачки одбојкаши надају се победи у Пожаревцу

Aleksa Brđović iz igračkih dana

- Mladi radnik je izuzetno iskusna i nezgodna ekipa, kako na svom, tako i na gostujućem terenu, što uostalom i pokazuju njihovi rezultati ove sezone. Izvesno je da nas očekuje jedna borbena i neizvesna utakmica, u kojoj će nijanse odlučiti pobednika. Što se nas tiče, u dobroj smo formi, atmosfera u ekipi je odlična i verujem da ukoliko ispoštujemo dogovor iz svlačionice i budemo dovoljno odlučni i agresivni, imamo veliku šansu da se iz Požarevca vratimo sa pozitivnim rezultatom - ističe za sajt Radničkog bloker Nikola Goić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!