RADNIČKI PROTIV VULJAGMENIJA: Šumadinci žele na F8

S. K.

14. 11. 2022. u 20:16

POČINjE Liga šampiona. Srbija ima dva predstavnika, a Radnički želi da igra na završnom turniru, koji i ove sezone kao sigurni učesnik organizuje Novi Beograd.

РАДНИЧКИ ПРОТИВ ВУЉАГМЕНИЈА: Шумадинци желе на Ф8

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani su u grupi A, gde večeras (20.30) u prvom kolu dočekuju Vuljagmeni Vladimira Vujasinovića. Naš prvak i vicešampion Evrope sutra ujutro, ipak, putuje u Berlin, gde u sredu (19.30) u grupi B izlazi na megdan Španaduu 04.


- Želeli smo F8 i prve sezone, ali to tada nije bilo realno. Sada smo zreliji i iskusniji i želimo da se nađemo među osam najboljih. U našoj grupi se izdvajaju Reko i Olimpijakos, koji su uz Novi Beograd glavni favoriti za osvajanje trofeja. Za F8 borićemo se sa Jadranom, Vuljagmenijem, a ne bih otpisao ni Hanover - kaže strateg Kragujevčana Uroš Stevanović.


Novi selektor Srbije i te kako ceni vicešampiona Grčke:


- Vuljagmeni je skup grčkih seniorskih i juniorskih reprezentativaca, pojačan dvojicom Amerikanaca. Skladna su celina i dobro smo ih upoznali. Nama je duel sa njima veoma bitan.


LEN nije dozvolila Špandauu da zbog igrača zaraženih koronom odloži duel sa Novim Beogradom, tako da će naš šampion izaći na megdan Nemcima.


- Na naše zadovoljstvo pronađeno je rešenje, tako da će se utakmica odigrati - naglasio je direktor Novog Beograda Slobodan Soro. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!