DALEKO OD FINALA: Naša ženska ekipa 15. u takmičenju MK puškom iz trostava na SP u Kairu

Novosti online

22. 10. 2022. u 13:47

NAŠE dame nisu uspele da izbore finale na SP u Kairu. Seniorska ekipa Srbije je bila 15. u kvalifikacijama ekipnog takmičenja MK puškom iz trostava na SP u Kairu.

ДАЛЕКО ОД ФИНАЛА: Наша женска екипа 15. у такмичењу МК пушком из тростава на СП у Каиру

FOTO: Streljački savez Srbije

Teodora Vukojević, Andrea Arsović i Sanja Vukašinović skupile su 1.300 krugova i od osmog mesta, koje je vodilo u finale, delilo ih je osam krugova. Najprciznije su bile Nemice sa 1.329 krugova, dok su osmoplasirane Amerikanke imale 1.308.

Sastav Srbije, Teodora Vukojević, Andrea Arsović, Sanja Vukašinović je skupio 1.300 krugova (svaka članica tima u prvoj fazi kvalifikacija gađa po 15 metaka), a od osmog mesta i plasmana u drugu fazu srpski tim je delilo osam krugova.Najprecizniji je bio tim Nemačke,sa 1.329 krugova, a kao osmi dalje je sa 1.308 krugova prošla ekipa SAD.

Muškarci su gađali u kvalifikacijama trostava u pojedinačnoj konkurenciji, u kojima se nadmetalo 70 najboljih iz eliminacija održanih u petak. Milenko Sebić je sa 586 krugova zauzeo 31.poziciju. Milutin Stefanović je zabeležio isti rezultat, ali zbog manjeg broja unutrašnjih centara zauzeo je 34.mesto. Lazar Kovačević je sa 585 završio na 38.poziciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KREĆE NAJVEĆI CIRKUS U KINI: Aston Martin najbrži na treningu