DELFINI SE OKREĆU MEČU SA MAĐARIMA: Selektor Savić najavio neizvestan derbi grupe D

Tanjug

29. 08. 2022. u 14:52

SELEKTOR reprezentacije Srbije Dejan Savić izjavio je danas da je naš nacionalni tim pobedom protiv Izraela na startu Evropskog prvenstva u Splitu ostvario cilj, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

ДЕЛФИНИ СЕ ОКРЕЋУ МЕЧУ СА МАЂАРИМА: Селектор Савић најавио неизвестан дерби групе Д

FOTO: M. Vukadinović

Srbija je ranije danas pobedila Izrael 18:3 u prvom kolu grupe D. Naša selekcija će za dva dana igrati sa Mađarskom, dok je duel sa Slovenijom na programu 2. septembra.


- Sada smo se okrenuli meču sa Mađarskom koji će dati direktnog četvrtfinalistu. Nema prognoze, biće neizvesno do poslednjeg minuta. Ipak, bez obzira na rezultat, taj susret nije biti ili ne biti - rekao je Savić.

Srpski vaterpolista Stefan Branković je debitovao za Srbiju na velikom takmičenju.

- Ne krijem, bio sam strahovito uzbuđen kada sam izašao na predstavljanje. Čitav život sam ovo sanjao. U utakmici sam dao sve od sebe. Kod izvođenja peterca nisam osetio pritisak. Golman je bio bolji. Idemo dalje - dodao je Branković.

Vaterpolista Srbije Marko Radulović kaže da neće biti kalkulacija na meču sa Mađarskom.

- Bacili smo se na odbranu i samo tri gola je dobar učinak. Takođe, i napad sa 18 pogodaka je pokazatelj da je bilo kako treba. Na red dolaze Mađari, nema kalkulacija - istakao je Radulović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista