OSVETA SA KAMATOM: Amerikanka mora na plastičnu operaciju, jedva preživela revanš protiv najbolje svih vremena (FOTO/VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2022. u 16:51

BRAZILKA Amanda Nunjez pre nešto više od pola godine je morala da preda titulu UFC šampionke u bantam kategoriji Amerikanki Džulijani Penji. prošle noći Brazilka, po mnogima najbolja borkinja svih vremena, dočekala je revanš i ubedljivom pobedom vratila titulu. A protivnicu samo što nije skalpirala!

ОСВЕТА СА КАМАТОМ: Американка мора на пластичну операцију, једва преживела реванш против најбоље свих времена (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Nova-stara šampionka dominirala je od prve do poslednje runde a laktovima je, naročito u poslednje dve runde, nanosila strašne povrede Penji.

Posledica svega je da će Amerikanka morati na plastičnu operaciju, jer joj je Brazilka otkinula jedan deo čela!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN MMA (@espnmma)

- Džulijani fali veliki komad čela. Moraće odmah da poseti plastičnog hirurga. Trebaće joj neko vreme da se oporavi, a nakon toga ne znam šta će biti s njom. Poprilično je prebijena večeras. Pet ili šest nokdauna videli smo u prve dve runde. Bila je uzdrmana. Trebaće joj neko vreme da se oporavi - rekao je prvi čovek UFC, Dejna Vajt, na konferenciji za medije.

Penja je još jednom pokazala da je neustrašiv borac, ali cena koju je platila ovog puta je možda ipak previsoka.

Džulijanina pobeda nad Amandom u decembru prošle godine bilo je najveće iznenađenje svih vremea u UFC. Stoga je Amanda rekla posle meča da je njena misija bila da dokaže da je to bila slučajnost i kratkotrajna slabost.

- Večeras sam dokazala da je ono bio samo srećan dan za nju. Ako joj je trebalo da onako postane šampionka, eto, imala je svojih pet minuta. Ali sada je s tim završeno - poručila je Brazilka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Jednoglasno smo odlučili da se povučemo, da ne dođe do eskalacije