SPRATAK UZDRMAO CRVENU ZVEZDU: Subotičani u drugoj utakmici nadigrali odbojkaše crveno-belih i izborili majstoricu u utorak

S. K.

27. 03. 2022. u 13:58

"PLAVI golubovi" polako postaju kost u grlu odbojkašima Crvene zvezde. Igrači Spartaka su izborili majstorcu (utorak u Beogradu) pošto su u drugom meču polufinala plej-ofa na svom terenu nadigrali Beograđane sa 3:1 i izjednačili u seriji na 1:1. Sada veruju da mogu i do finala, gde se već plasirala Vojvodina NS seme posle druge pobede nad Partizanom Sokerbetom od 3:0.

СПРАТАК УЗДРМАО ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ: Суботичани у другој утакмици надиграли одбојкаше црвено-белих и изборили мајсторицу у уторак

FOTO: M. Vukadinović

- Obećali smo da ćemo se boriti posle utakmice koju smo izgubili u Beogradu, gde smo propustili svoje šanse. Uspeli smo da se regenerišemo, da spojimo redove i rešimo ovu utakmicu u svoju korist. Svesni smo da još uvek nije gotovo i da predostaje još jedna utakmica u Beogradu, gde su po meni šanse podjednake. Idemo tamo da odigramo još jednu dobru utakmicu i sigurno da se nećemo predavati - ističe za sajt liga.ossrb.org starteg Subotičana Ivica Jevtić.

Miloš Arsenoski, tehničar Zvezde, veruje da mogu u utorak opravdaju ulogu favorita:

- Od samog početka drugog meča smo i mi i oni bili nervozni, jer je bio velik ulog. Mislim da je prelomni trenutak bio sredinom drugog seta. Oni su vodili 14:10, mi smo uspeli da preokrenemo, ali se Spartak nakon toga odvojio. Smatram da je ova utakmica bila loša za gledanje, jer je bilo poprilično napeto. Njih je sve vreme dizala publika, a mi smo u jednom trenutku jednostavno pali. Zasluženo su slavili, a to se vidi i po tome što ni u jednom setu koji su osvojili nismo prešli 20 poena. Sledi nam oporavak za majstoricu i da u njoj pokažemo zašto smo bili prvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna