ZVEZDA SE IZVINILA VIČEVIĆU! Direktor crveno-belih Igor Milojević ističe da klub snosi najveću odgovornost

Novosti online

08. 02. 2022. u 17:44

DIREKTOR BVK Crvena zvezda Igor Milojević u saopštenju ističe da klub i on sam snose najveću odgovornost za sve što se dešavalo na utakmici crveno-belih i vaterpolista Šapca.

ЗВЕЗДА СЕ ИЗВИНИЛА ВИЧЕВИЋУ! Директор црвено-белих Игор Милојевић истиче да клуб сноси највећу одговорност

Foto: Printskrin

U isto vreme se javno u ime kluba i svoje lično ime izvinio treneru Mirku Vičeviću, koji je bio na meti navijača.

Njegovo pismo prenosimo u celosti:

- BVK Crvena zvezda je sportska organizacija koja na prvom mestu promoviše olimpijske vrednosti, poštuje statutarne odluke SD i staturane odluke kluba, koje su u skladu sa VSS.

Crvena zvezda je prepoznala u Mirku Vičeviću legendu vaterpolo sporta koji svojim sportskim zalaganjem i autoritetom može da opravda navedene vrednosti i ciljeve kluba u narednom periodu.

Crvena zvezda snosi najveću odgovornost za pojavljivanje kluba i navijača u medijima koja nisu vezana za sport. U ime kluba, i u svoje ime se, članu kluba, klupskom kolegi i prijatelju Mirku Vičeviću javno izvinjavam i celokupnoj sportskoj javnosti zbog uznemiravanja i pominjana Mirka Vičevića i Zvezde u medijima u kontekstu koji nije u vezi sa sportom i odgovornost preuzimam na sebe.

Navijači koji su izneli svoj protest u toku utakmice mirno su napustili tribine, bez incidenata ili uvreda na račun prisutnih delegata, sudija i publike koja se zatekla na utakmici Crvene zvezde i Šapca – piše u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO: Dominacija Evropljana u NBA

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024