BEZ DAHA ZA PREOKRET: Rukometaši Partizana na startu SEHA lige izgubili od Pelistera

S. K.

07. 02. 2022. u 20:50

NI sjajna podrška sa tribina nije pomogla rukometašima Partizana da slave na startu grupe B SEHA lige. Crno-beli su u lepom ambijentu na svojoj Banjici pružili žestok otpor iskusnijem Eurofarm Pelisteru iz Bitolja - 23:25 (10:13).

БЕЗ ДАХА ЗА ПРЕОКРЕТ: Рукометаши Партизана на старту СЕХА лиге изгубили од Пелистера

FOTO: M. Vukadinović

Beograđani u svom drugom meču, 25. februara, dočekuju Zagreb.

Borili su se puleni Nenada Maksića, stizali i minus pet, ali u ključnim trenucima nisu imali snage za preokret protiv prekaljenih igrača iz Severne Makedonije. U prvom poluvremenu Partizan je bio ravnopravan sve do 6:6, kada je usledio 12-minutni post u napadu, što je gost iskoristio da povede sa 11:6.

U nastavku, Bitoljčani su dominirali do 19:15, kada su crno-beli zaigrali na sve ili ništa i uspeli da izjednače na 20:20. Na žalost nisu mogli više od toga, nisu uspeli da materijalizuju igrača više četiri minuta, jer su gosti zaigrali odlučnije u napadu i stekli nedostižnih 23:20...

DVORANA na Banjici. Gledalaca: 1.500. Sudije: Mandak i Rudinski (Slovačka). Isključenja: Partizan 2, Eurofarm Pelister 12 minuta. Sedmerci: Partizan 3 (3), Eurofarm Pelister 1 (1).

PARTIZAN: Trnavac (6 odbrana), Radovanović 1, Živković, Pisarić 4, Radivojević, Varga, Stojanović, Ivanović 3 (3), Kojadinović 3, Zečević 5, Mandić, Micić, Popović 2, Maksić 5, Petrić, Čolović (7 odbrana).

PELISTER: Sekelji (9 odbrana), Maraš 7, Ojelski 1, Madžovski, Kukulovski, Mandalinić, Tankoski, Perić 3 (1), Kosteski 1, Kukoski, Velkovski, Božić Pavletić 3, Građan 5, Obradović 1, Taboade 4, Kizić.

BONUS VIDEO: ČEKA NAS PAKLENI FEBRUAR: Trener Partizana Stanojević o nastavku sezone

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna