"ZLATNE RUKAVICE" NINI I NENADU: Trijumf srpskog boksa na tradicionalnoj manifestaciji u Loznici

Novosti online

19. 12. 2021. u 08:21

SRPSKI bokser Nenad Jovanović i bokserka Nina Radovanović osvajači su tradicionalne 64. Zlatne rukavice, koja je završena u Loznici.

ЗЛАТНЕ РУКАВИЦЕ НИНИ И НЕНАДУ: Тријумф српског бокса на традиционалној манифестацији у Лозници

FOTO: Tanjug

Jovanović je u finalu savladao Rusa Sergeja Zubkova, dok je Radovanovićeva u finalu bila bolja od Zlatislave Čukanove iz Bugarske.


Priznanje najboljima uručili su legendarni šampion Mirko Puzović i osvajač bronzane medalje za Srbiju na nedavnom šampionatu sveta u Beogradu Vladimir Mirončikov.

Najbolji domaći bokser je Sadam Magomedov, a najbolja domaća bokserka Milena Matović.

Najbolji tehničar turnira je Seidi Nazif (Srbija), Anđom Agejev (Rusija) je najbolji strani takmičar, a najborbeniji par su Timir Galanov (Srbija) i Kiran Mekdonald (Engleska).

Najbolja tehničarka je Bugarka Melis Jonuzova, najborbeniji ženski par su Milena Matović (Srbija) i Išrak Šaib (Alžir), a najbolja strana takmičarka Alžirka Imane Kelif.

Zlatne medalje za Srbiju osvojili su Omer Ametović, Tikir Galanov, Sejdi Nazif, Nenad Jovanović, Aleksa Marković i Sadam Magomedov, odnosno Nina Radovanović, Sandra Maran, Jelena Zekić, Natalija Šadrina i Milena Matović

Specijalna priznanja dobili su Mujo Bajrović, legendarni bokser, Slaviša Čurović, glavni urednik kanala "Arena Fight", Aleksandar Rismić, predseddik BK Loznica i dve legende lozničkog boksa Raša Bojanić i Dragan Durunga Vasiljević.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KREĆE NAJVEĆI CIRKUS U KINI: Aston Martin najbrži na treningu