BERLIN KAZNIO GREŠKE: Odbojkaši Vojvodine startovali porazom u Ligi šampiona

S. B.

02. 12. 2021. u 12:01

ODBOJKAŠI Vojvodine startovali su porazom u prvom kolu „D“ grupe Lige šampiona, ali i pokazali da mogu da se nose sa jakim evropskim ekipama.

БЕРЛИН КАЗНИО ГРЕШКЕ: Одбојкаши Војводине стартовали поразом у Лиги шампиона

okv

ODBOJKAŠI Vojvodine startovali su porazom u prvom kolu „D“ grupe Lige šampiona, ali i pokazali da mogu da se nose sa jakim evropskim ekipama. Novosađani su u sredu uveče u Berlinu izgubili od šampiona Nemačke 0:3 (24:26, 16:25, 21:25) u „tvrdom“ meču u kojem su propustili svoje prilike. Ipak, odigrali su dobru partiju u većim delom neizvesnoj utakmici.

U uvodnom delu, kao što su najavili, napali su domaćina jakim servisom i ušli u egal završnicu u kojoj je, međutim, uspešniji bio nemački predstavnik. Drugi set su domaćini ubedljivo dobili, s obzirom na to da je naš tim zastao, a u završnom setu ponovo se igralo „poen za poen“ sve do finiša u kojem su greške naših odbojkaša iskoristili domaćini za konačan trijumf.

- Kada na ovom nivou ne iskoristite lagane lopte, onda je to odmah dva, ili tri poena za rivala. Međutim, očekujem da u narednom periodu radimo na tim stvarima, poboljšamo ih i da u Novom Sadu idemo na pobedu protiv Berlina. Pokazali smo da možemo potpuno ravnopravno igrati sa ovakvim ekipama, nedostajalo nam je samo više ovakvih mečeva, a sada ćemo ih imati. Dosta dobrih stvari smo uradili, ali je koncentracija u pojedinim momentima padala, što je protivnik koristio. Imamo prostora za napredak i posebno ćemo raditi na tome da čuvamo koncentraciju u ovakvim duelima od početka do kraja- ocenio je Slobodan Boškan, trener Vojvodine.


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri