POZIV ZA TRENERE: Do 25. novembra odbojkaški stručnjaci mogu da se prijave za selektore mlađih selekcija

S. K.

28. 10. 2021. u 17:53

SA reči na delo. Odbojkaški savez Srbije raspisao je konurs za glavne trenere mlađih selekcija i poziva sve stručnjake da se prijave najkasnije do 25. novembra. Kandidati koji budu ušlu u uži krug biće pozvani na razgovor, do 10. decembra.

ПОЗИВ ЗА ТРЕНЕРЕ: До 25. новембра одбојкашки стручњаци могу да се пријаве за селекторе млађих селекција

Foto: Promo

Traže se selektori selekcija od 16. do 22. godine u muškoj i ženskoj kategoriji. Na konkurs mogu da se jave licencirani treneri, da imaju dozvolu za rad, kao i da pismenu dozvolu kluba da će dozvoliti neometan rad, bez smanjivanje plate. Mogu se prijaviti i oni koji nisu članovi nekog kluba ili se trenutno ne bave trenerskim poslom.

Svi koji se jave na konkurs moraju da odgovore na nekoliko pitanja, da podnesu svoj program rada, da se izjasne o svojim kriterijumima i kakvu imaju viziju...

- Želimo da istaknemo da je cilj ovog Konkursa da se svima pruži jednaka šansa i da okupimo najkvalitetnije ljude iz trenerske struke za rad sa mladima. Želimo da uspostavimo sistem jednog ozbiljnog, profesionalnog i metodičnog rada u bazičnim selekcijama i da stvorimo najbolje uslove za prepoznavanje i napredak talentovanih igrača i igračica, koji će u perspektivi zaigrati u našim seniorskim reprezentacijama i održati kontinuitet uspeha i medalja na najvećim takmičenjima.

Pozivamo što više odbojkaških stručnjaka da se prijavi na Konkurs i da nas upozna sa svojim kvalitetima, referencama i načinom rada - ističe se u pismu OSS trenerima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024