SRBI NASTAVLJAJU BOKSERSKI POHOD: Stiže podrška sa svih strana

Novosti online

28. 10. 2021. u 12:14

ZA predstavnike Srbije Svetsko prvenstvo u olimpijskom boksu za muškarce 2021, koje se održava u beogradskoj Areni, počelo je na najlepši mogući način.

СРБИ НАСТАВЉАЈУ БОКСЕРСКИ ПОХОД: Стиже подршка са свих страна

FOTO: BSS

 Iz sedam mečeva zabeležili smo šest pobeda. Danas su na redu novi dueli i Srbija će imati tri predstavnika. Pobede donose interesovanje publike, a selektor Milan Piperski i njegovih 12 momaka juče su se složili da podrška sa tribina mnogo znači i da se nadaju da će ona biti još veća. Karte po ceni od 700 i 1.200 rsd mogu se kupiti i direktno po dolasku u dvoranu Arena.

Reprezentativci Srbije će danas imati i podršku popularnog srpskog repera Smoke Mardeljana, koji je napravio himnu srpskim bokserima za SP. Srpski glumački maestro Miloš Biković poželeo je kapitenu našeg tima Vladanu Babiću i ostalim reprezentativcima da nastave u ovakvom ritmu pobeda. 

FOTO: BSS

Satnica naših za četvrtak, 28. oktobar 2021, kada u ring ulaze tri srpska boksera je sledeća:

 U prvoj sesiji od 13 časova treći meč boksuje Veljko Gligorić u kategoriji do 57 kg protiv Kirgistanca Esenbek Akilbeka (oko 13.35 časova), u istoj sesiji osmi meč boksovaće naš superteškaš (+92 kg) Vladan Babić protiv Kamerunca i šampiona Afrike Maksima Jegnonga (oko 14.20 časova). Od 18 časova sedmi meč po rasporedu boksuje reprezentativac Srbije Vahid Abasov u kategoriji do 67 kg protiv Nepalca Sanila Šahija.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)