CRNOGORAC TRAŽI DA GA KAMENUJU: MMA zvezdu u ringu pretukao Jutjuber (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2021. u 21:40

Jedno je biti MMA borac, a nešto drugo oprobati se u boksu.

ЦРНОГОРАЦ ТРАЖИ ДА ГА КАМЕНУЈУ: ММА звезду у рингу претукао Јутјубер (ВИДЕО)

instagram / vaso_psycho

To je na svojoj koži osetio Vaso Bakočević, koji je doživeo iznenađujući poraz od ruskog Jutjubera Svjatoslava Kovalenka.


Naime, posle četiri runde, trijumf je pripao Rusu, koji je u prvom segmentu meča poslao Bakočevića na tlo, posle čega je sudija morao da "broji".


Crnogorski MMA borac se pridigao, probao da u nastavku meča opravda ulogu velikog favorita, ali u tome nije uspeo - jednoglasnom odlukom sudija pobedio je njegov suparnik.

Kako prenosi "Dnevni avaz", Bakočević nije tražio izgovore za senzacionalni poraz, samo je na svom Instagramu objavio fotografiju koju je malo "doterao", a potom sebe uporedio sa UFC borcem Tajronom Vudlijem koji je nedavno izgubio od Jutjub zvezde Džejka Pola.

- Poraz sudijskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam da se kladite na Rusa, bila je dobra kvota. Mene i Tajrona Vudlija treba razapeti i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što nisam nokautiran, pa da bude šlag na tortu (smeh). Ovako to još više boli. Na 1, 2, 3, želim "izuvanje" u komentarima, napisao je Vaso Bakočević na Instagramu, prikazavši sebe kao klovna.


BONUS VIDEO Nakon nokauta - Sudija usred ringa morao da uspava MMA borca
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024