ŠAMPION SANJA IZNENAĐENJE: Vaterpolisti Radničkog nadaju se da sutra mogu da nadmudre Novi Beograd

S. K.

15. 10. 2021. u 12:58

NOVI Beograd je stvorio mega tim, ali vaterpolisti Radničkog ne pomišljaju da istaknu belu zastavu uoči sutrašnjeg (19.45) gostovanja u SC "11. april". Kragujevčani veruju da imaju kvalitet i znanje da pariraju moćnoj družini Vladimira Vujasinovića.

ШАМПИОН САЊА ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Ватерполисти Радничког надају се да сутра могу да надмудре Нови Београд

Lazar Dobožanbov foto: VK Radnički

Obe ekipe bile su ubedljive u prva dva kola Superlige, a za 10 dana odmeriće snage i u Ligi šampiona. Za razliku od Novog Beograda, koji je doveo olimpijske pobednike Mandića, Gojka i Duška Pijetlović, Jakšića, Strahinju Rašovića, Grk Vlahopulosa, Radnički je sačuvao okosnicu tima koju su pojačali Miloš Ćuk i hrvatski centar Josip Vrlić.

- Ovo nam je prvi pravi ispit, da vidimo gde se trenutno nalazimo. Jako smo trenirali i dosta se spremali, mada smo imali i male pehove sa bolešću i povredama. Sve to ostavljamo po strani i spremni ulazimo u ovaj duel. Znamo protiv koga igramo, ne treba trošiti reči na protivnika, ali daćemo sve od sebe da ih iznenadimo na njihovom bazenu - istakao je za sajt Radničkog golman Lazar Dobožanov. - Imaju zaista kvalitetnu ekipu, vrhunske igrače i kvalitetno su popunjeni na svim pozicijama. Međutim, i mi imamo svoje adute i očekujem dobar meč. Mislim da će publika moći da uživa u dobroj vaterpolo predstavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati