VK NOVI BEOGRAD PREDSTAVIO TIMOVE ZA NOVU SEZONU: Vujasinović: Želim uspeh i sreću svima

Tanjug

02. 10. 2021. u 13:16

VATERPOLO klub Novi Beograd predstavio je danas prvi tim za novu sezonu, ali i sve takmičarske selekcije kluba za 2021/22.

ВК НОВИ БЕОГРАД ПРЕДСТАВИО ТИМОВЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ: Вујасиновић: Желим успех и срећу свима

FOTO: M. Vukadinović

Pored toga, klub je predstavio novi redizajnirani grb, a predsednik kluba Nikola Malbaša istakao je da je tim ove sezone ima velike ciljeve.

- Predstoji nam mnogo dobrih utakmica i ponovo fajnal-ejt Lige šampiona. Formirali smo kvalitetan tim i nadam se da će publika uživati u uzbudljivim mečeva. Igračima i stručnom štabu želim mnogo sreće i nadam se da ćemo sve na kraju sezone radovati - rekao je Malbaša na predstavljanju ekipa na bazenu 11. april.

Sportski direktor Slobodan Soro pozvao je sve da daju podršku klubu u novoj sezoni.

- U prethodnom periodu urađeno je mnogo stvari. Pojačali smo se dosta što tiče prvog tima, ali i same organizacije. Mislim da možemo mnogo toga da uradimo. Pozivam vas da svi zajedno rastemo, da nastavimo kako smo započeli. Mnogo lepih stvari stoji ispred nas - istakao je Soro.

Trener prvog Vladimir Vujasinović svim selekcijama poželeo je sreću u novoj sezoni.

- Želim sreću i deci i roditeljima, da provedu jednu zabavnu godinu. Ako dođe neki uspeh biće to prava stvar. Sve najbolje i želim uspeh svima - poručio je Vujasinović.

Kapiten Dušan Mandić rekao je da je čast igrati u Beogradu.

- Izuzena je privilegija imati priliku da se vratiš u Beogradu i da igraš vaterpolo na vrhunskom nivou. Jačanje VK Novi Beograd će i te kako doprineti jačanju i naše reprezentacije. Ovo je novi talas i nova priča, budite nam podrška. Mi ćemo nasu priču praviti u bazenu i govoriti partijama koje budemo igrali - rekao je Mandić.

BONUS VIDEO: "A SAD ADIO" - Veterpolisti zapevali kolegama koji napuštaju reprezentaciju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!