IVANA OD 30.000 DOLARA: Stižu čestitke i iz Hrvatske, oglasila se i Španovićeva

Novosti online

09. 09. 2021. u 11:57

IVANA Španović na dominantan način osvojila je Dijamantsku ligu skokom u Cirihu.

ИВАНА ОД 30.000 ДОЛАРА: Стижу честитке и из Хрватске, огласила се и Шпановићева

Foto: EPA

Poletela je Srpkinja do 6,98 metara i osvojila novo prvo mesto na mitingu Dijamantske lige.

Posle pobeda u Stokholmu, Firenci i Lozani, dodala je onu najvažniju u Cirihu, čime je zaokružila uspešnu sezonu i po treći put bila proglašena za najbolju u skoku udalj.

Iza nje su ostale zlatna iz Tokija, Malaika Mihambo, koja joj je u švajcarskom gradu bila glavni konkurent za prvo mesto, ali je u potpunosti podbacila i završila na petom mestu. Tako je samo olakšala našoj Ivani put ka slavi.

Naša najbolja atletičarka se nedugo nakon pobede u Cirihu oglasila putem svojih društvenih mreža, gde je okačila sliku na kojoj se vidi sa zastavom Srbije, a uz to je ostavila kratak komentar.

- Samo treba da voliš ono što radiš i da veruješ u sebe. Zahvalna sam za sve ovo - napisala je Ivana, a ubrzo je dobila čestitke od svojih koleginica.

Ona je dobila novčanu nagradu od 30.000 dolara uz plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine.

Među prvima su joj čestitale atletičarke iz susedne Hrvatske i velike šampionke, Blanka Vlašić i Sandra Perković, a pohvale su stigle i od legendarnog Renoa Lavilenija, koji se takmiči u skoku uvis i koji je ne tako davno držao i svetski rekord u ovoj disciplini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)