MALI SAJAM SPORTA ODRŽAN U BELOJ PALANCI: Deca treba da sanjaju svoje snove i vredno rade da ih ostvare

Novosti online

07. 09. 2021. u 17:51

OSMI ovogodišnji Mali sajam sporta održan je u Beloj Palanci na terenima SC "Banjica" u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, a uz pomoć lokalne samouprave i teritorijalnog sportskog saveza.

МАЛИ САЈАМ СПОРТА ОДРЖАН У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ: Деца треба да сањају своје снове и вредно раде да их остваре

FOTO: SSS

Ovu tradicionalnu manifestaciju pozdravili su predsesnik opštine Bela Palanka Goran Miljković i pomoćnik ministra omladine i sporta Darko Udovičić, a Mali sajam sporta otvorio je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

- Veoma mi je drago što sam se i lično uverio da predsednik opštine gospodin Miljković ulaže u sport. Dokaz su tereni na kojima se danas nalazimo, čitav ovaj sportski kompleks je za vas deco. Imate i privilegiju da je sport na teritoriji opštine Bela Palanka potpuno besplatan. Vaše je samo da odaberete sport kojim želite da se bavite, sanjate svoje snove i vredno radite da ih ostvarite. U sportu postoje usponi i padovi, ali nemojte odustajati. Sportski savez Srbije na čijem sam čelu, zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta, trudiće se da vam obezbede još bolje uslove. Jer vi ste budućnost Bele Palanke, vi ste budućnost Srbije - rekao je Štefanek i predsesniku opštine uručio donaciju u vidu lopti.

FOTO: SSS

Na teritoriji opštine Bela Palanka zastupljeni su košarka, fudbal, rukomet, odbojka, šah, karate, tenis školica sporta, a mališani mogu trenirati svoj omiljeni sport u SC "Banjica" koji pored fudbalskog, košarkaškog i terena za male sportove ima i terene za odbojku na pesku i bazen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)