ŠAMPIONSKIM STOPAMA: Mladi rvači Proletera na memorijalu "Darko Nišavić"

B.Grujić

30. 08. 2021. u 13:46

PREKO 150 mladih rvača iz 24 kluba i pet evropskih zemalja, učestvovalo je na tradicionalnom Memorijalu Darko Nišavić u Zrenjaninu, koji je bio nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, sjajan čovek i jedan od najboljih rvačkih sudija na svetu.

ШАМПИОНСКИМ СТОПАМА: Млади рвачи Пролетера на меморијалу Дарко Нишавић

FOTO: rvački klub proleter

Najuspešnija ekipa na turniru bio je domaći Proleter, za najboljeg takmičara proglašen je Zrenjaninac Stevan Kojić, kojem je uručena specijalna nagrada Darko Nišavić, najbolji domaći takmičar bio je Aleksandar Terzin, takođe rvač Proletera, dok je specijalni stručni žiri za najboljeg stranog takmičara proglasio Rumuna Vasilija Zabiku iz ekipe Herakle iz Temišvara.

Prva mesta u svojim kategorijama osvojili su mladi rvači šampiona Srbije, Proletera iz Zrenjanina,  Aleksandar Terzin i Stevan Kojić, David Petrović, Jovan Miolski, Aleksa Gaborov, Ivan Hučok i Marko Vasić, drugoplasirani su bili Marko Supić, Andrija Mihajlović, Aleksa Lečić i Đorđe Lakatuš, dok su se bronzanim medaljama okitili Branko Đukić, Dimitrije Kuzmanov, Luka Reljin i Nađ Bakoš Lorant. 

- Veliki uspeh za klub i garancika da smo na pravom putu šampionske slave naših seniora - naglasio je Đorđe Miolski trener mladih rvača Proletera.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna