BOKSERI POČELI PRIPREME ZA SP: Piperski:Nadamo se medalji

Tanjug

22. 08. 2021. u 15:23

BOKSERSKA reprezentacija Srbije počela je na Zlatiboru pripreme za šampionat sveta, koji će se se održati u Beogradu od 26. oktobra do 6. novembra.

БОКСЕРИ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА СП: Пиперски:Надамо се медаљи

FOTO: Zoran Đurović/Tanjug

Selektor Milan Piperski okupio je sve najbolje srpske boksere i ne krije da je velika želja da se Srbiji donese medalja na najvećoj svetskoj smotri.

- Na Zlatiboru smo do kraja meseca, imamo veoma dobre uslove, baš onakve kakvi bi i trebalo da imaju vrhunski sportisti. Momci su posebno motivisani jer je prvenstvo u Beogradu. Posle Zlatibora slede kontrolni turniri i prvenstvo države, gde će se i odrediti ko će učestvovati na Svetskom prvenstvu, rekao je Piperski Tanjugu.

Kako je naveo, atmosfera na treninzima je odlična, vredno se radi i svi u reprezentaciji se nadaju medalji.

- Optimisti smo, ali opet ostavio bih sve za takmičenje. Mogu da obećam da ćemo se maksimalno boriti, dati sve od sebe i dostojno prezentovati našu državu na Svetskom prvenstvu, istakao je PIperski.

Reprezentativac Omer Ahmetović istakao je da na pripremama postoje sjajni uslovi za rad i zahvalio se Savezu i predsedniku Nenadu Borovčaninu.

- Dajemo sve od sebe da bismo što spremnije dočekali šampionat sveta. Borićemo se i verujem da ćemo opravdati sve što nam je omogućeno, rekao je Ahmetović.

Veljko Ražnatović rekao je da su mu ovo treće pripreme sa reprezentacijom i naglasio da su uslovi za rad na najvišem novou.

- Veoma smo motivisani, velika nam je čast da predstavljamo Srbiju. Lično, daću sve od sebe, smatram da mogu da se suprostavim svakom rivalu u ringu, poručio je Ražnatović.

Šampionat sveta u Beogradu održaće se uz snažnu podršku države i predsednika Aleksandra Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad