SPORTSKI VIKEND KOJI SE NE PROPUŠTA: Okupljanje svih učesnika počinje u petak 27. avgusta

Novosti online

20. 08. 2021. u 11:20

SVE je spremno za sportski spektakl koji će se održati na terenima Nacionalnog parka Kopaonik u periodu od 27. do 29. avgusta, kada će preko 600 učesnika iz čitave Srbije, ali i učesnici iz regiona i inostranstva posetiti našu najpoznatiju planinu kako bi učestvovali na dve dobro poznate sportske manifestacije.

СПОРТСКИ ВИКЕНД КОЈИ СЕ НЕ ПРОПУШТА: Окупљање свих учесника почиње у петак 27. августа

Foto: Novosti

U pitanju su biciklistički maraton „Tri strane Kopaonika” i brdska trka „Trail Race Kopaonik”, koje tradicionalno okupljaju veliki broj učesnika na terenima Nacionalnog parka Kopaonik i formiraju najposećeniji vikend tokom letnje sezone.  

Osmo izdanje trke „Tri strane Kopaonika” i šesto izdanje trke „Trail Race Kopaonik” i ove godine ponudiće učesnicima organizaciju na najvišem nivou, jedinstven doživljaj upoznavanja novih terena Nacionalnog parka Kopaonik, brojne propratne sadržaje i dane za uživanje u čistom vazduhu i prijatnim temperaturama. 

Organizatori su pripremili bogat učesnički paket i vredan nagradni fond koji će obuhvatiti i novčane i robne nagrade, ali i vredne robne i novčane vaučere partnera i sponzora trke. 

Okupljanje svih učesnika počinje u petak 27. avgusta kada će biti formirana i EKSPO zona sa izlagačima iz sveta sporta, a zvanično otvaranje ovog sportskog vikenda desiće se u subotu 28. avgusta u 11 časova sa startom trke „Trail Race Kopaonik”. Istog dana, u popodnevnim časovima planirana je i dečija trka „Trail Race Kids”, kao i lutrija za sve učesnike, a biće organizovani i izleti za sve zainteresovane. 

U nedelju 29. avgusta u 10 časova, startovaće i najveći brdsko-biciklistički maraton na našim prostorima koji nosi naziv „Tri strane Kopaonika”, kada će blizu 300 učesnika krenuti u osvajanje novih kilometra na stazama „Beli meda”, „Jela” i „Pančić”. 

Prijave su u toku i svi zainteresovani učesnici mogu se i dalje prijaviti za trke putem sajta: www.prijavazatrku.rs 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024