MEDALJE U SVIM DISCIPLINAMA: Mladi pirotski snouborderi briljirali na Kopaoniku

V. Đ.

01. 04. 2021. u 17:20

MLADI pirotski snouborderi iz pirotskog kluba Stara planina, briljirali su na upravo okončanom državnom prvenstvu na Kopaoniku. Svako od njih je u svojoj disciplini osvojio poneku medalju, tako da Piroćanci ne treba da brinu za razvoj ovog zimskog sporta, sve popularnijeg među maldima.

МЕДАЉЕ У СВИМ ДИСЦИПЛИНАМА: Млади пиротски сноубордери бриљирали  на Копаонику

Foto: SK Stara planina

Među onima koji su se okitili odličjima su Dina Panić, Ilija Pešić koji su se nadmetali u kategoriji cicibana, zatim Mila Zdravković, Nemanja Pešić i Janko Milosavljević,. Osim konkurncije iz Srbije, na stazama Kopanonika nadmetali su se i vršnjaci iz Češke, Poljske, Makedonije BiH. Od 2013.godine kada je osnovan pomenuti klub redovno osvaja medalje na domaćim prvenstvima, a njegov rad pomanje Gradska uprava,Skijališta Srbije i Skijaški savez.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu