SESTRE BOŠKOVIĆ RIVALKE NA TERENU: Tijana i Dajana posle meča otkrile šta im je otac rekao

Novosti online

19. 08. 2021. u 20:29

ODBOJKAŠICE Srbije ubedljivo su savladale BiH sa 3:0 na startu Evropskog prvenstva, a ovaj meč obeležio je duel sestara Bošković, Tijane i Dajane.

СЕСТРЕ БОШКОВИЋ РИВАЛКЕ НА ТЕРЕНУ: Тијана и Дајана после меча откриле шта им је отац рекао

FOTO: M. Vukadinović

Tijana je predvodila Srbiju do pobede sa 16 poena, dok je Dajana meč okončala sa 14. Ovo je bio prvi njih međusobni okršaj na reprezentativnom nivou.

- Mi smo na terenu isključivo protivnice, ali mi je drago što je reprezentacija Bosne i Hercegovine u našoj grupi i što imam priliku da se sastanem sa sestrom - rekla je Tijana.

U jednom momentu Dajana je izblokirala Tijanu, a sestre iz Bileće su tada razmenile poglede.

- Mislila sam da utakmica neće biti toliko emotivna, ali kad smo izašle na teren i kad je sve počelo emocije su mi bile baš pomešane. Nekako mi je bilo mnogo emotivnije nego kada smo u Turskoj igrale jedna protiv druge - otkrila je Dajana i dodala:

- Nemoguće je da se ne razmeni koja reč, ipak smo mi sestre. Šta znam? Kad sam je izblokirala više je bilo smešno, nego kao vau. Zato što smo se šalile sa tatom. On je rekao da kad je budem jednom izblokirala, mogu da izađem sa terena i završim utakmicu. Zbog toga smo se smejale... Bilo je sve u svemu veoma zanimljivo - kaže ona.

Tijana je šaljivo uz osmeh rekla šta misli o tom bloku.

- Ne sećam se - kratko je prokomentarisala.

Najbolja korektorka sveta bila je zadovoljna posle prve utakmice na Evropskom prvenstvu gde Srbija brani titulu.

- Dobro je bilo s obzirom na to da nam je prva utakmica od povratka iz Tokija, imale smo malo vremena da se prilagodimo ovim ovde uslovima. Ali u suštini sve je prošlo dobro. Ta prva utakmica na turniru je uvek važna, za nas je bilo bitno da počnemo sa pobedom - istakla je Boškovićeva i potom zahvalila navijačima na podršci.

- Osećam posebne emocije što imamo priliku da igramo u Srbiji pred domaćom publikom. Hvala im što su došli danas da podrže i nadam se da će doći u još većem broju na naredne mečeve - zaključila je Tijana Bošković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)