IZNENADNA SMRT MLADE NOVOZELANĐANKE: Svet biciklizma u šoku! Obrisan uznemirujući post na društvenim mrežama

Novosti online

09. 08. 2021. u 16:56

OLIMPIJSKA reprezentativka Novog Zelanda u biciklizmu Olivija Podmor preminula je u ponedeljak u 25. godini.

ИЗНЕНАДНА СМРТ МЛАДЕ НОВОЗЕЛАНЂАНКЕ: Свет бициклизма у шоку! Обрисан узнемирујући пост на друштвеним мрежама

FOTO: EPA

Biciklistički svet šokiran je iznenadnim odlaskom mlade biciklistkinje, koji je preko društvenih mreža potvrdila njena porodica.

- Pokoj duši mojoj divnoj sestri i ćerki mog oca Fila podmora. Zauvek ćeš biti u našim srcima - napisao je na Fejsbuku Olivijin brat Mičel.

Podmor je nešto ranije tokom dana na Instagramu objavila uznemirujući post koji je u međuvremenu izbrisan sa njenog naloga. Objava se odnosila na velike pritiske sa kojima se suočavaju sportisti.

- Sport je sjajna stvar za veliki broj ljudi. To je borba, nekada mučenje, ali je takođe sjajna stvar. Osećaj koji donosi sport ne može da se meri sa bilo čime drugim kada pobeđuješ, ali kada gubiš, kada te ne izaberu u tim ili kada se ne kvalifikuješ za takmičenje, kada se povrediš, kada ne ispuniš očekivanja okoline, kada se ne udaš kada smatraju da trebaš, kada ne kupiš kući, ne rodiš decu jer pokušavaš da budeš najbolji u sportu – to takođe ne može da se meri sa bilo čime - pisalo je u njenoj objavi.

Oglasio se i Olimpijski komitet Novog Zelanda uz izraze najdubljeg saučešća porodici:

- Olivija je predstavljala Novi Zeland sa čašću i ponosom na Igrama u Riju 2016. godine i na Igrama Komonvelta 2018. Bila je cenjen član tima i njena smrt je veliki gubitak za celu našu zajednicu.

Zvaničan razlog smrti nije saopšten, ali je portparolka policije rekla da je policija stigla na dojavu o iznenadnoj smrti na imanju u Kembridžu.

- Policija istražuje smrt u ime mrtvozornika - saopšteno je iz PR službe.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024