TRAGEDIJA - POGINULI AUTOMOBILISTA I SVETSKA REKORDERKA: Nisu uspeli da ih izvuku iz vatrene stihije (FOTO/VIDEO)

Novosti online

13. 07. 2021. u 11:14

U nedelju veče ovu zemlju je pogodila užasna nesreća, kada su svoje živote izgubili poznati automobilista Ivan Kurenbin i motociklistkinja Tatjana Igušina, koja je svetska rekorderka.

ТРАГЕДИЈА - ПОГИНУЛИ АУТОМОБИЛИСТА И СВЕТСКА РЕКОРДЕРКА: Нису успели да их извуку из ватрене стихије (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT/NEWSRUSSIA_27 /INSTAGRAM

Kako su preneli tamošnji mediji, njih dvoje su bili u Poršeu 911 Turbo koji je tokom vožnje, usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu i udario u stub pored puta.

Prema izveštaju tamošnje policije, vozač je stisnuo papučicu do kraja, a da se zatim nešto dogodilo što ga je sprečilo da vozilo zaustavi.

Izleteli su sa puta, udarili u stub, a automobil se u trenutku zapalio. Usledila je svirepa smrt za Ivana i Tatjanu s obzirom na to da nisu stigli da izađu iz vozila i da su živi spaljeni.

Policija ih je jedva identifikovala, a trenutno se vrši i DNK pregled, dok je i dalje ostala sumnja da li su bili pod dejstvom alkohola. Takođe, radi se na tome da identifikuju vozača, jer se zbog ugljenisanih tela ne zna ko je upravljao, i ko će biti proglašen krivim za nesreću.

Što se tiče Ivana, on je bio poznati automobilista i preduzetnik. Imao je 36 godina i sin je Vladimira Kurenbina - nekadašnjeg šampiona SSSR-a u umetničkom klizanju. Bio je veoma popularan vozač automobila i poznat po tome što je brzo vozio, ali sa izrazitom lakoćom. Međutim, ovoga puta njegovo umeće i brza vožnja završeni su tragedijom. 


(BLIC) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije